Actueel

Mededeling: WeesVeilig & Feenstra Beveiliging

WeesVeilig is per 31 maart 2022 onderdeel geworden van de Feenstra organisatie. Het merk WeesVeilig zal gewoon blijven bestaan en voor alle trouwe WeesVeilig klanten zal de overname nauwelijks merkbaar zijn. Voor alle vragen, verzoeken of opmerkingen blijven we u op de vertrouwde manier, namens WeesVeilig, te woord staan.

Feenstra Beveiliging staat voor betrouwbaarheid, veiligheid en kwaliteit en we streven ernaar om de beste service te verlenen met dezelfde zorg en klantvriendelijkheid die u gewend bent van WeesVeilig.

We nemen persoonlijk contact op met alle WeesVeilig klanten om een kennismaking en onderhoudsafspraak in te plannen.

Mededeling in verband met het coronavirus

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers zijn onze hoogste prioriteit. Graag lichten wij u in hoe wij achter de schermen deze zaken zo goed als mogelijk proberen te organiseren. Wij blijven de situatie op de voet volgen en ondernemen alle nodige acties.

Onze binnendienst blijft telefonisch bereikbaar volgens onze gebruikelijke kantooruren. Om onze service te kunnen blijven waarborgen, hebben wij onze binnendiensten gesplitst. Een gedeelte werkt vanuit huis en een gedeelte vanuit kantoor. Onze storingsdienst blijft 24 uur per dag bereikbaar zoals u dat van ons bent gewend.

Onze buitendienst is uitgerust met desinfectans en is geïnstrueerd deze voor en na het bezoek te gebruiken. Onze medewerkers zullen geen handen schudden en blijven op gepaste afstand. Indien onze medewerkers de situatie als onveilig ervaren, kunnen wij geen servicebezoek bij u realiseren. Als u verkoudheids- en/of griepklachten heeft, verzoeken we u de afspraak op voorhand af te zeggen.

Wij vertrouwen op ieders gezond verstand.

Hé! Je vergeet iets!Je bent vergeten een GRATIS adviesgesprek aan te vragen.