WeesVeilig alarmsystemen zorgen voor comfort en verhogen de veiligheid

Alarmsystemen

Zoveel mensen, zoveel wensen en daarom hebben we verschillende alarmsystemen

Met een draadloos alarmsysteem van WeesVeilig beveiligt u uw woning of zakelijk pand tegen inbraak en brand. Door het systeem in te richten, passend bij uw persoonlijke woon- of werksituatie, zorgt het voor extra comfort en een veilig gevoel. Bij een alarmmelding wordt u direct geïnformeerd en wanneer u het systeem uitbreidt met een IP-camera heeft u bij iedere melding ook beeldopname(s). Het systeem werkt altijd, omdat het door ons naast de standaard internetverbinding ook wordt voorzien van een back-up verbinding via gsm.

Keuze uit 4 basispakketten, u bepaalt wat het wordt

We bieden 4 basispakketten - voor verschillende woningtypes en/of een bedrijfspand - die zorgvuldig zijn samengesteld. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een pakket, of wenst u een specifieke uitbreiding of aanpassing hierop? Laat het ons weten, we geven u graag advies.
Gratis een afspraak inplannen met een van onze beveiligingsadviseurs? Bel 088-7500000

Alarmsystemen worden uw eigendom

Het alarmsysteem is geheel draadloos. Het voordeel hiervan is dat er geen kabels nodig zijn voor de installatie, dus dat werkt snel en schoon. In het pakket dat u kiest, ontvangt u de apparatuur en alle toebehoren die door ons worden geïnstalleerd en door u worden gebruikt. Na 5 jaar worden deze onderdelen uw volledige eigendom en deze hoeven dus niet te worden geretourneerd.

Eenvoudige bediening

Met de gebruiksvriendelijke WeesVeilig app kunt u het alarmsysteem op afstand bedienen, waar u ook bent en dat betekent dat u maximale vrijheid heeft om te gaan en staan waar u wilt zonder dat u zich om het systeem hoeft te bekommeren. Het is ook mogelijk om met de app de gebruikshistorie te zien, zo weet u precies wie het systeem op welk tijdstip heeft bediend.

 

Gekoppeld met een permanent bemande meldkamer, dus u bent altijd op de hoogte van wat er gebeurt

Het WeesVeilig alarmsysteem wordt standaard aangesloten op een altijd bemande meldkamer. De centralisten van de meldkamer controleren dagelijks de werking van het alarmsysteem en u wordt direct geïnformeerd bij een alarmmelding.

Service & onderhoud, alles afgedekt in het all-in contract

Om de optimale werking van het beveiligingssysteem te garanderen, wordt uw alarmsysteem door ons om het jaar gecontroleerd. Tijdens deze inspectie worden de batterijspanningen en de werking van alle onderdelen van uw inbraakpreventie gecontroleerd. U wordt nooit verrast met een factuur voor voorrijkosten, uren, materialen etc. want alles is afgedekt in het all-in contract. Wij staan garant voor maximale transparantie én veiligheid!

Een alarmsysteem zonder contract?

Bent u op zoek naar een alarmsysteem dat professioneel wordt geïnstalleerd, maar wilt u geen gebruik maken van extra diensten? Dan kunt u bij ons ook een systeem kopen. Neem contact op met een van onze beveiligingsexperts en samen kijken we wat de voor uw situatie best passende oplossing is.

Alle producten

shutterstock_393432901 (1)
shutterstock_567476830 (1)

Een bewezen mix van producten die naadloos samenwerken als één totaaloplossing

Ons product- en dienstenaanbod wordt constant verbreed en verdiept zodat het naadloos aansluit op uw behoefte mét de flexibiliteit om mee te kunnen groeien als dat wenselijk is. Alle oplossingen die wij leveren, bestaan uit een combinatie van de allerbeste componenten. Kwaliteitsproducten die werken voor u!

Welke beveiliging past het beste bij jou?

Doorloop onze vragen en zie precies wat u nodig heeft.

opties huis_hoge resolutie

Heeft u liever advies van een van onze experts? Maak dan direct een afspraak.

shutterstock_440011786-3