Bewegingsmelder

Houd inbrekers op veilige afstand met een bewegingsmelder.

Signaalfunctie.

Een goede inbraakpreventie is een uitstekende maatregel om inbrekers buiten de deur te houden. Garantie is er uiteraard niet te geven maar je kunt het inbrekers of andere ongewenste bezoekers zo lastig mogelijk maken. Een inbreker kijkt toch vaak naar het pand waar ze zo kort mogelijk hoeven te zijn, dus snel in-snel uit. Een bewegingsmelder kan hier zeker aan bijdragen.

Uit een onderzoek van Independer (2019) blijkt dat er gemiddeld zo’n 110 keer per dag ergens wordt ingebroken. En u zult maar net één van de ‘gelukkigen’ zijn. Op dat moment blijkt een voor u zo veilige en comfortabele plek ineens door anderen ruw te zijn verstoord met alle materiële maar zeker emotionele schade als gevolg.

Een bewegingsmelder van WeesVeilig maakt gebruik van een infrarood signaal om bewegingen in huis te detecteren. Deze infrarooddetector heeft een groot bereik van wel 15 meter en 90 graden. In combinatie met een ingeschakeld alarmsysteem gaat de bewegingsmelder direct af als er bewegingen gedetecteerd worden.

Valse alarmmeldingen.

Uiteraard wilt u niet bij élke beweging een melding krijgen, zoals een insect voor de lens of loslopende huisdieren. De bewegingsmelder heeft een gepigmenteerde lens waardoor valse alarmmeldingen voorkomen worden want de melder zal deze factoren negeren. Bij loslopende huisdieren kunnen wij een bewegingsmelder leveren die de bewegingen van dieren detecteert. De melder zal in dat geval niet op dieren maar alleen op mensen reageren. Nóg een extra feature is de ingebouwde sabotagemelder; deze activeert het alarm automatisch als de bewegingsmelder geforceerd van de muur wordt verwijderd.

WeesVeilig heeft een 3-tal pakketten voor particulier gebruik en 1 pakket voor het MKB, variërend van een basispakket tot zeer uitgebreid. Dit is uiteraard afhankelijk van wensen en woon- of werksituatie.

Zo kunt u voor € 1,00 per dag al een compleet werkend alarmsysteem in huis hebben, voorzien van afstandsbediening, de WeesVeilig app en gebruik van de WeesVeilig centrale. Een bewegingsmelder maakt standaard onderdeel uit van onze pakketten.

De apparaten en toebehoren in dit pakket zijn inclusief en worden vakkundig door ons geïnstalleerd. Na vijf jaar worden deze onderdelen uw eigendom.

Bewegingsmelder mét camera.

Als u kiest voor een bewegingsmelder met camera worden er, bij een gesignaleerde beweging in uw woning en kantoor, automatisch snapshots gemaakt. Deze beelden worden via de beveiligingscentrale naar de WeesVeilig cloud verstuurd en zijn vervolgens weer in uw WeesVeilig app te bekijken. Dit is een optioneel component en zit niet standaard in een van onze pakketten.

WeesVeilig app.

Al onze alarmsystemen maken gebruik van de WeesVeilig app. Met deze app op uw mobiel of tablet kunt u het systeem volledig bedienen, ongeacht waar u zich dan bevindt. Buiten de stad, op uw werk en zelfs op vakantie. Met deze app krijgt u ook inzicht in de gebruikshistorie en kunt u beveiligingszones in- en uitschakelen. Al onze pakketten zijn naar wens uit te breiden. Neem snel contact op met een van onze adviseurs.

Hé! Je vergeet iets!Je bent vergeten een GRATIS adviesgesprek aan te vragen.