VU Point camera’s

Ervaar het gemak van een alarm- en camerasysteem in 1

De VU Point camera’s zijn onze IP camera’s. De camera’s worden gekoppeld aan het alarmsysteem. Zo ervaart u  het voordeel van onze draadloze inbraak- en brandbeveiliging in combinatie met camerabeveiliging. De camera’s zullen werken via uw wifi netwerk. 

 

De camera’s zijn van vele gemakken voorzien

• Bij een alarmmelding neemt de camera automatisch 30 seconden beeld op. Deze opname wordt direct verstuurd naar de gekoppelde app op uw mobiele telefoon of tablet.

• De camera’s leveren zowel overdag als ’s nachts kwalitatieve beelden met zicht tot wel 30 meter.

• Er zijn 3 type camera’s die op verschillende plekken opgehangen kunnen worden.

binnen en buitenbinnenbuiten

 

Automatische opname bij een alarmmelding

U herkent het vast wel. Een alarmmelding wanneer u niet thuis bent. Normaal gesproken zou u dan aan de buren, een familielid of een bekende vragen of ze kunnen kijken wat er aan de hand is. Met de VU Point camera is dat niet meer nodig. De IP camera neemt automatisch 30 seconden beeldmateriaal op bij een alarmmelding. Hierdoor weet u direct wat de oorzaak van de alarmmelding is en kunt u gericht actie ondernemen.

 

Altijd live video streamen via uw telefoon of tablet

Op ieder gewenst moment kunt u live video streamen. De camera’s leveren zowel overdag als ’s nachts kwalitatieve beelden. Ideaal als u vaak van huis bent en toch een oogje in het zeil wilt houden. Of wanneer u als ondernemer niet altijd aanwezig bent en toch wilt zien wat er voorvalt bij uw bedrijfspand.

 

Vrijblijvend advies

De keuze van een binnen- of buitencamera hangt af van uw woon- / werksituatie en natuurlijk uw persoonlijke wensen. De camera moet opnemen wat u daadwerkelijk wilt zien. We helpen u graag bij uw keuze. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op.

Hé! Je vergeet iets!Je bent vergeten een GRATIS adviesgesprek aan te vragen.