Alarminstallatie huis kosten

Bent u op zoek naar de alarminstallatie huis kosten, voor een professioneel inbraakalarm voor particulier gebruik? WeesVeilig kan u verschillende pakketten bieden, waarmee uw huis optimaal is beveiligd tegen inbraak en brand. Uw woning kan gegarandeerd met één van deze drie pakketten worden beveiligd. Voor particulier gebruik kunnen wij dit vanaf slechts €1,- per dag aanbieden! Hiermee bent u op alle gebieden beveiligd. Aansluitend wordt het complete systeem eens in de twee jaar nauwkeurig gecontroleerd.

Alarminstallatie huis kosten: Onze pakketten

WeesVeilig biedt keuze uit drie pakketten: Brons, Zilver en Goud. Om vast te stellen welk pakket voor uw situatie het meest geschikt is, gaat onze adviseur graag met u in gesprek. Hierin heeft u uiteraard ruimte om het gekozen pakket aan te passen of uit te breiden naar wens. Ons doel is beveiliging op maat te creëren, en u zo een veilig gevoel te geven. Tegelijkertijd doen wij er alles aan om de beveiliging zeer onderhoudsvriendelijk te houden.

 

Alarminstallatie huis kosten

WeesVeilig service en onderhoud

Bij alle pakketten van WeesVeilig is een uitgebreide service standaard inbegrepen. Een belangrijk deel hiervan is tweejaarlijks grondig onderhoud.
Een WeesVeilig monteur komt kosteloos bij u langs, en controleert of het systeem nog steeds aan uw wensen voldoet. Eventueel kunnen batterijen worden vervangen.
Is er in de tussentijd sprake van een storing? U kunt ons altijd telefonisch bereiken.
In eerste instantie proberen wij dan het probleem zo snel mogelijk op afstand op te lossen voor u. Is dit niet mogelijk? Dan sturen wij alsnog een ervaren monteur ter plaatse om het probleem op te lossen.

Contact

Bent u geïnteresseerd in één van onze alarminstallaties voor uw huis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dit kan telefonisch en via e-mail. U kunt ook direct een brochure aanvragen. Hierin staat alle informatie over de drie pakketten uitgebreid beschreven.
De link hiervoor vindt u op de website.

Hé! Je vergeet iets!Je bent vergeten een GRATIS adviesgesprek aan te vragen.