Alarminstallatie voor bedrijf

Bent u op zoek naar een professionele alarminstallatie voor bedrijf? WeesVeilig biedt een alarmsysteem voor bedrijven, waarmee u voor €1,50 per dag excl. BTW volledig beveiligd bent. Het MKB systeem is vernieuwend, volledig draadloos, en beschermt tegen alle vormen van inbraak.

Alarmsysteem voor bedrijf: MKB van WeesVeilig

Het systeem van WeesVeilig is door ons persoonlijk samengesteld, en uitermate geschikt voor MKB bedrijven. Wij kunnen het systeem aanbieden aan bedrijven voor de scherpe prijs van €1,50 per dag (excl. BTW). Dit is inclusief een app voor op uw telefoon, een directe aansluiting op de meldkamer, en een service- en onderhoudscontract. Ook is het mogelijk om in overleg aanpassingen aan het pakket te maken. Zo kunnen wij onze diensten volledig afstemmen op de wensen van uw bedrijf.

Alarmsysteem voor bedrijf: wat kunt u verwachten?

WeesVeilig is gericht op een complete service voor onze klanten. Wij gaan met u in gesprek, en brengen al uw wensen m.b.t. installatie en onderhoud in kaart. Onze service begint met een nauwkeurige montage. Hiervoor hebben wij ervaren en deskundige monteurs in dienst. Bij een storing wordt u direct geholpen. We kijken eerst of we het probleem telefonisch kunnen oplossen. Mocht het nodig zijn, komt onze monteur zo snel mogelijk bij u langs.

Heeft u interesse in ons MKB beveiligingspakket? U kunt via de website vrijblijvend een brochure aanvragen. Ook kunt u voor al uw vragen direct met ons contact opnemen.

Hé! Je vergeet iets!Je bent vergeten een GRATIS adviesgesprek aan te vragen.