Alarminstallatie voor woning

Heeft u een goede alarminstallatie voor woning nodig? Dan bent u bij WeesVeilig aan het juiste adres. Wij hebben diverse mogelijkheden voor alarminstallaties en deze zijn geheel naar eigen wens samen te stellen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij experts geworden op het gebied van beveiliging. U wilt toch ook geld besparen op uw verzekering? Beveilig dan uw huis met de apparatuur van WeesVeilig.

Alarminstallatie voor woning – Waarom WeesVeilig?

WeesVeilig is een landelijk opererende organisatie. Naast vele beveiligingsspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij een ruim aanbod van vooruitstrevende producten. Maar er zijn meer redenen waarom u voor WeesVeilig moet kiezen. Wij leveren standaard maatwerk en onze producten geldt een garantie van 5 jaar. Ook bent u zeker van een beveiligde woning met de uitgebreide servicecheck, die wij om de twee jaar uitvoeren.

Alarminstallatie voor woning – Pakketten

U kunt voor slechts 1 euro per maand al uw huis laten beveiligen door WeesVeilig. Er zijn diverse pakketten met verschillende toepassingen. U kunt kiezen uit een Brons, Zilver of Goud pakket. Deze pakketten kunt u geheel naar eigen wens samenstellen of uitbreiden Aan uw standaard alarmsysteem kunt u één of meerdere opties toevoegen. Meer informatie over deze pakketten vindt u onder het kopje ‘pakketten’ op onze website.

Alarminstallatie voor woning

Alarminstallatie voor woning – Camerabeveiliging

Naast alarminstallatie voor woning, heeft WeesVeilig ook camerabeveiliging. Deze camerabeveiliging geeft u inzicht in de gebeurtenissen in en rondom uw huis. Dit professionele camerasysteem wordt geheel op maat gemaakt. Het is mogelijk om de camera’s te volgen via uw smartphone met behulp van de WeesVeilig app.

Alarminstallatie voor woning – Contact

Bent u geïnteresseerd in de alarminstallatie voor woning van WeesVeilig? Neem dan contact met ons op en we plannen samen met u een afspraak hiervoor in. Natuurlijk kunt u ook altijd ons contactformulier op de website invullen en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hé! Je vergeet iets!Je bent vergeten een GRATIS adviesgesprek aan te vragen.