Alarmsysteem deur

Zoekt u een professioneel alarmsysteem deur voor in uw huis? Bij WeesVeilig bent u aan het juiste adres. Wij bieden verschillende pakketten voor de beveiliging van uw deuren en ramen tegen inbraak. Met de pakketten van WeesVeilig kunnen alle typen woningen worden beveiligd. Dit systeem kunnen wij aan u aanbieden vanaf slechts €1,- per dag! U bent gegarandeerd beveiligd op alle vlakken. Daarnaast wordt eens in de 2 jaar het complete systeem grondig gecontroleerd.

Alarmsysteem deur van WeesVeilig: onze pakketten

Bij WeesVeilig heeft u keuze uit drie pakketten: het brons, zilver of goud pakket. Onze adviseur gaat graag met u in gesprek, om te bepalen welk pakket het beste bij uw wensen en uw budget past. De pakketten kunnen naar wens worden aangevuld en aangepast. Zo wordt voor u een beveiliging op maat gecreëerd. Ons doel hierbij is om u een veilig gevoel te geven, en het systeem tegelijkertijd zo onderhoudsvriendelijk mogelijk te houden.

Alarmsysteem deur van WeesVeilig: service en onderhoud

Wanneer u voor een alarmsysteem van WeesVeilig kiest, is dit inclusief een tweejaarlijkse grondige onderhoudsbeurt. Een monteur komt bij u langs, vervangt eventueel batterijen en checkt of het systeem nog voldoet aan uw wensen en eisen. Dit is voor u geheel kosteloos. Wanneer er sprake is van een storing in het systeem, kunt u ons 24/7 telefonisch bereiken. We proberen het probleem op afstand z.s.m. voor u op te lossen. Mocht dit niet lukken, sturen wij een monteur om het probleem ter plaatse op te lossen.

Bent u geïnteresseerd in een alarmsysteem deur van WeesVeilig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan gemakkelijk via e-mail of telefonisch. U kunt ook via de website direct een brochure aanvragen. Hierin staat alle informatie over de pakketten uitgebreid beschreven.

Hé! Je vergeet iets!Je bent vergeten een GRATIS adviesgesprek aan te vragen.