Alarmsysteem draadloos prijs

Bent u benieuwd naar de alarmsysteem draadloos prijs van WeesVeilig? Bij WeesVeilig bent u aan het juiste adres voor professionele inbraak- en brand beveiligingssystemen. Zowel voor particulieren als bedrijven bieden wij verschillende pakketten. De systemen die wij hiervoor gebruiken zijn zeer vernieuwend en geavanceerd. Bij WeesVeilig bent u gegarandeerd van een optimaal beveiligd pand!

Alarmsysteem draadloos prijs – Zakelijk

Voor bedrijven kunnen wij ons uitgebreide MKB pakket aanbieden. Dit pakket is zeer compleet, en heeft u al voor slechts €1,50 per dag. U kunt gebruik maken van de WeesVeilig smartphone app om alles op afstand te bedienen. Op deze app kunt u ook alle activiteiten in het verleden bekijken, en bent u automatisch aangesloten op een betrouwbare alarm centrale. Bij storing kunt u ons altijd bereiken per telefoon, en u heeft recht op een twee jaarlijkse grondige onderhouds beurt.

 

Alarmsysteem draadloos prijs

Alarmsysteem draadloos voor uw huis

Wanneer u uw huis wilt beveiligen, vindt u bij WeesVeilig de beste pakketten voor een scherpe prijs. Daarnaast zijn wij zeer servicegericht. We gaan met u in gesprek, om te bespreken welke onderdelen voor u geschikt zijn. Alle pakketten voor particulieren zijn tevens uit te breiden met een professionele brand beveiliging, en u heeft standaard 5 jaar garantie i.c.m. een abonnement. WeesVeilig werkt uitsluitend met onze ervaren vakmensen, zodat we u altijd de beste kwaliteit kunnen bieden. Heeft u interesse in één van onze systemen, of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met WeesVeilig op via de contact gegevens op de website.

Hé! Je vergeet iets!Je bent vergeten een GRATIS adviesgesprek aan te vragen.