Alarmsysteem draadloos professioneel

Bent u op zoek naar een alarmsysteem draadloos professioneel? Bij WeesVeilig kunt u terecht voor professionele inbraak- en brandbeveiligings systemen. Zowel voor particulieren als bedrijven bieden wij verschillende pakketten aan. De systemen die wij hiervoor gebruiken zijn zeer geavanceerd en vernieuwend. Bij WeesVeilig bent u gegarandeerd van een goed beveiligd pand.

Alarmsysteem draadloos professioneel – Service

Voor bedrijven bieden wij ons uitgebreide MKB pakket aan. Dit pakket heeft u al voor slechts €1,50 per dag, en deze is zeer compleet. Zo kunt u gebruik maken van de smartphone app om alles op afstand te bedienen. Op deze app kunt u ook alle activiteiten in het verleden bekijken, en bent u automatisch aangesloten op een betrouwbare alarmcentrale. Bij storing kunt u ons altijd bereiken per telefoon, en u heeft recht op een tweejaarlijkse grondige onderhoudsbeurt.

 

Alarmsysteem draadloos professioneel

Alarmsysteem draadloos professioneel voor bedrijven

Alle diensten van WeesVeilig zijn gericht op persoonlijke service voor al onze klanten. Wij gaan met u in gesprek, om te bespreken welke onderdelen voor u geschikt zijn. Het systeem is tevens uit te breiden met een professionele brandbeveiliging, en u heeft standaard 5 jaar garantie i.c.m. een abonnement. WeesVeilig werkt uitsluitend met ervaren vakmensen, zodat we u altijd topkwaliteit werk kunnen biedenen. Heeft u interesse in één van onze systemen, of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de gegevens op de website.

Hé! Je vergeet iets!Je bent vergeten een GRATIS adviesgesprek aan te vragen.