Alarmsysteem huis prijs

Bent u benieuwd naar het alarmsysteem huis prijs bij WeesVeilig? Wij bieden u een complete beveiliging van uw huis, inclusief onderhoud- en service contract, vanaf €1,- per dag. Wij hebben beveiligingspakketten ontwikkeld, waarmee ieder huis optimaal beveiligd kan worden. U heeft keuze uit drie verschillende pakketten, en deze zijn naar wens aan te passen aan uw persoonlijke wensen.

Alarmsysteem huis prijs: Onze pakketten

Bij WeesVeilig heeft u keuze uit het brons, zilver of goud pakket, welke onderling een klein prijsverschil hebben. In een persoonlijk kennismakingsgesprek kunnen wij samen met u bepalen welk pakket het beste bij u past. Hierbij kijken we naar de mogelijkheden van uw woning, uw wensen en uw budget. Het doen van WeesVeilig is om u een veilig gevoel te geven, en om beveiliging op maat te creëren d.m.v. een onderhoudsvriendelijk systeem.

Alarmsysteem huis prijs

Alarmsysteem huis prijs: Service en onderhoud

Een alarmsysteem van WeesVeilig wordt vakkundig bij u gemonteerd, en u kan een uitstekende service verwachten. Wanneer het gaat om onderhoud of service bij storingen staat WeesVeilig 24/7 voor u klaar. Welk pakket u ook kiest, u profiteert van de complete en persoonlijke service van WeesVeilig.

Heeft u interesse in een alarmsysteem van WeesVeilig? Dan kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen. U vindt de contactgegevens op de website. U kunt ook direct een brochure aanvragen. Hierin staat alle informatie over de drie pakketten uitgebreid beschreven. De link hiervoor vindt u op de website.

Hé! Je vergeet iets!Je bent vergeten een GRATIS adviesgesprek aan te vragen.