Alarmsysteem

Houd inbrekers op veilige afstand met een alarmsysteem.

Inbraakpreventie.

Een goede inbraakpreventie is een uitstekende maatregel om inbrekers buiten de deur te houden. Garantie is er uiteraard niet te geven maar je kunt het inbrekers of andere ongewenste bezoekers zo lastig mogelijk maken. Een inbreker kijkt toch vaak naar het pand waar ze zo kort mogelijk hoeven te zijn, dus snel in-snel uit. Een goed alarmsysteem is zeker geen overbodige luxe.

Uit een onderzoek van Independer (2019) blijkt dat er gemiddeld zo’n 108 keer per dag ergens wordt ingebroken. En u zult maar net één van de ‘gelukkigen’ zijn. Op dat moment blijkt een voor u zo veilige en comfortabele plek ineens door anderen ruw te zijn verstoord met alle materiële maar zeker emotionele schade als gevolg.

Een draadloos alarmsysteem van WeesVeilig zorgt ervoor dat u met een gerust hart huis of kantoor veilig kunt verlaten. Onze beveiligingssystemen zijn helemaal naar wens in te richten, afhankelijk van uw persoonlijke woon- of werksituatie.

Brandbeveiliging.

Een alarmsysteem is uiteraard niet alleen geschikt voor inbraakbeveiliging. Ook brandbeveiliging hoort hierbij. Onderzoek door Risicomonitor Woningbranden 2019 toont aan dat 1 op de 67 woningen jaarlijks wordt getroffen door brand. De belangrijkste oorzaken van woningbranden zijn kortsluiting of een defect apparaat (30%) of roken (33%). Door een toename van elektrische
apparaten of smartphones en tablets die ’s nachts worden opgeladen, wordt dit risico alleen maar groter.

De alarmsystemen van WeesVeilig zijn hier op in te richten. Het draadloze alarmsysteem geeft een alarmmelding bij rookdetectie. En als elke seconde telt is dat alleen maar een geruststellend idee. Als u uw alarmsysteem uitbreidt met bijvoorbeeld een IP-camera heeft u bij iedere alarmmelding ook nog een beeldopname.

WeesVeilig heeft een 3-tal pakketten voor particulier gebruik en 1 pakket voor het MKB, variërend van een basispakket tot zeer uitgebreid. Dit is uiteraard afhankelijk van wensen en woon- of werksituatie.

Zo kunt u voor € 1,00 per dag al een compleet werkend alarmsysteem in huis hebben, voorzien van afstandsbediening, de WeesVeilig app en gebruik van de WeesVeilig centrale.

De apparaten en toebehoren in dit pakket zijn inclusief en worden vakkundig door ons geïnstalleerd. Na vijf jaar worden deze onderdelen uw eigendom.

WeesVeilig app en meldkamer.

Al onze alarmsystemen maken gebruik van de WeesVeilig app. Met deze app op uw mobiel of tablet kunt u het systeem volledig bedienen, ongeacht waar u zich dan bevindt. Buiten de stad, op uw werk en zelfs op vakantie. Met deze app krijgt u ook inzicht  in de gebruikshistorie en kunt u beveiligingszones in- en uitschakelen.

Als extra mogelijkheid krijgt u bij het meest uitgebreide pakket – goud – standaard aansluiting op de meldkamer. Deze meldkamer is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bemand. Op die manier wordt u altijd direct geholpen.

Al onze pakketten zijn naar wens uit te breiden. Neem snel contact op met een van onze adviseurs.

Hé! Je vergeet iets!Je bent vergeten een GRATIS adviesgesprek aan te vragen.