Beveiliging pand

Zoekt u een complete beveiliging pand voor uw bedrijf? WeesVeilig biedt een compleet alarmsysteem voor bedrijven. Hiermee bent u voor €1,50 per dag excl. BTW volledig beveiligd tegen inbraak. Ons MKB systeem is vernieuwend, en houdt onder andere in dat u via een app op uw telefoon het pand kunt beveiligen.

Alarmsysteem voor beveiliging pand: MKB van WeesVeilig

Dit alarmsysteem is persoonlijk door WeesVeilig samengesteld. Het is speciaal gemaakt om MKB bedrijven optimaal te kunnen beveiligen op een vernieuwende manier. Wij kunnen het systeem aan bedrijven aanbieden voor de prijs van €1,50 per dag (excl. BTW). Dit bedrag is inclusief een directe aansluiting op de meldkamer, een app voor op uw smartphone, en een service- en onderhoudscontract. Natuurlijk is het in overleg ook mogelijk om aanpassingen aan het pakket te maken. Zo kunnen wij onze service volledig afstemmen op de persoonlijke wensen van uw bedrijf.

Beveiliging pand bij WeesVeilig: Wat kunt u verwachten?

WeesVeilig is gericht op een volledige service voor al onze klanten. In een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs brengen we uw wensen en de mogelijkheden in kaart.  Ten eerste zorgen wij altijd voor een nauwkeurige montage van alle systemen. Hiervoor komt één van onze ervaren en deskundige monteurs bij u langs. Daarnaast kunt u van ons een snelle en complete onderhoudsservice verwachten. Wanneer er een storing is, wordt u direct geholpen. U kunt ons te allen tijde bellen, en wij kijken of we het probleem telefonisch kunnen oplossen. Wanneer het nodig is, komt één van onze monteurs zo spoedig mogelijk bij u langs.

Wilt u uw bedrijfspand beveiligen? Kies voor het MKB pakket van WeesVeilig. U kunt vrijblijvend via de website een brochure aanvragen. Wanneer u vragen heeft kunt u direct contact met ons opnemen, telefonisch of per e-mail.

Hé! Je vergeet iets!Je bent vergeten een GRATIS adviesgesprek aan te vragen.