Beveiliging woning

Bent u op zoek naar een systeem voor de beveiliging van uw woning? Dan bent u bij WeesVeilig aan het juiste adres. Wij weten waar we op moeten letten als het gaat om het voorkomen van inbraak en brand. WeesVeilig zorgt voor een veilig gevoel door het leveren van kwaliteitssystemen volgens de Uneto en NCP richtlijnen. Zekerheid voor een veilig gevoel.

Beveiligde woning – Over WeesVeilig

WeesVeilig is een landelijk werkende organisatie. Wij hebben beveiligingsspecialisten, met jarenlange ervaring, die iedere dag weer voor u klaar staan. WeesVeilig maakt het mogelijk om de klant toegang te geven tot de nieuwste vormen van beveiliging. Wij bieden niet alleen 5 jaar garantie op de beveiligingsproducten, maar ook voeren onze beveiligingsspecialisten iedere twee jaar een uitgebreide check uit op uw alarmsysteem. Ook staat het systeem altijd aangesloten op onze meldkamer, waar onze medewerkers 7 dagen per week voor u klaar staan.

Beveiliging woning – Camerabeveiliging

Met de camerabeveiliging van WeesVeilig heeft uit duidelijk zicht in de gebeurtenissen in en rondom uw woning. Naast het alarmsysteem van WeesVeilig, kunt u ook bij ons terecht voor een professioneel camerasysteem. Het camerasysteem wordt niet alleen op maat gemaakt voor uw situatie, ook kunt u de camera’s volgen via uw smartphone, met de WeesVeilig App.

Beveiliging woning – Contact

Heeft u vragen over de beveiliging woning of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via de contactgegevens op onze website. Ook kunt u snel en gemakkelijk via onze website een afspraak inplannen.

Hé! Je vergeet iets!Je bent vergeten een GRATIS adviesgesprek aan te vragen.