Beveiligingsinstallatie woning

Bent u op zoek naar een beveiligingsinstallatie woning? Dan bent u bij WeesVeilig aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring weten wij waar we op moeten letten als het gaat om inbraak- of brandpreventie. Wij willen onze klanten niet alleen een veilig gevoel geven ook willen wij u toegang geven tot de nieuwste manieren van beveilig. Wij geven zekerheid voor een veilig gevoel door het leveren van professionele beveiligingsproducten. Neem vandaag nog contact met ons op of plan direct een afspraak via onze website.

Beveiligingsinstallatie woning – Waarom WeesVeilig?

Wij zijn een landelijk werkende organisatie met stuk voor stuk ervaren beveiligingsspecialisten in dienst. Maar er zijn meer redenen waarom u voor WeesVeilig moet kiezen. WeesVeilig levert altijd standaard maatwerk voor u. Daarnaast beiden wij bij uw beveiligingsinstallatie een aansluiting op onze meldkamer. Op al onze producten geldt een garantie van 5 jaar. Ook bent u zeker van een beveiligde woning met door onze uitgebreide servicecheck die wij om de twee jaar uitvoeren.

Beveiligingsinstallatie woning – Meldkamersupport

In onze meldkamer wordt de werking van uw WeesVeilig beveiligingssysteem dagelijks gecontroleerd. Onze vakmensen staan 7 dagen in de week en 24 uur per dag voor u klaar, om in het geval van alarm meteen van dienst te zijn. Bij brand of inbraak krijgt de meldkamer direct een melding. Hierna zullen onze medewerkers direct met u contact opnemen. Indien u niet in de gelegenheid ben om op te nemen, zullen wij de lijst van uw waarschuwingsadressen verder bellen. Wanneer nodig wordt er direct door de meldkamer contact opgenomen met de hulpdiensten.

Beveiligingsinstallatie woning – Contact

Wilt u meer informatie ontvangen over de beveiligingsinstallatie woning? Neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens op onze website. Daarnaast kunt u gemakkelijk via onze website direct een afspraak inplannen.

Hé! Je vergeet iets!Je bent vergeten een GRATIS adviesgesprek aan te vragen.