Camerabewaking woning

Wilt u graag camerabewaking woning installeren? WeesVeilig heeft voor u de meest betrouwbare en innovatieve manier van camerabeveiliging voor in uw woning. In de loop der jaren zijn wij specialist geworden op het gebied van brand- en inbraakpreventie. Wij willen u, als klant van WeesVeilig, de mogelijkheid geven tot de nieuwste en meest innovatieve manier van beveiligen. Dit geeft u niet alleen een veilig gevoel, ook bespaart u kosten op uw verzekering.

Camerabewaking woning – Waarom WeesVeilig?

De medewerkers van WeesVeilig staan 7 dagen in de week voor u klaar, wanneer er een melding binnen komt zal onze meldkamer meteen actie ondernemen . Op onze producten geld een garantie van 5 jaar. Daarnaast voeren onze beveiligingsspecialisten iedere twee jaar een uitgebreide check uit op uw alarmsysteem. WeesVeilig is actief over heel Nederland.

Camerabewaking woning – Pakketten

Onze pakketten kun je al aanschaffen voor slechts 1 euro in de maand. Bij WeesVeilig kunnen alle type woningen beveiligd worden. U kunt kiezen uit ons Brons, Zilver en Goud pakket en deze pakketten kun je aanvullen met diverse extra toepassingen. Op deze manier kunt u het beveiligingssysteem geheel naar eigen wens samenstellen.

Camerabewaking woning – Camerabeveiliging

Bij WeesVeilig heeft u ook de mogelijkheid tot camerabeveiliging. Hierdoor heeft u inzicht in de gebeurtenissen in en rondom het huis. Het camerasysteem is professioneel en wordt geheel op maat voor uw situatie gemaakt. Daarnaast is het mogelijk om via de WeesVeilig App de camera’s te volgen via uw smartphone.

Camerabewaking woning – Contact

Heeft u interesse in onze camerabewaking woning? Neem dan gerust contact met ons op. Via onze website is het mogelijk om direct met ons een afspraak in te plannen. Daarnaast kunt u ook altijd ons telefonisch bereiken, wij staan voor u klaar!

Hé! Je vergeet iets!Je bent vergeten een GRATIS adviesgesprek aan te vragen.