Huis alarminstallaties

Bent u op zoek naar een huis alarminstallaties systeem dat u kan beveiligen tegen inbraak in uw huis? WeesVeilig biedt u verscheidene pakketten, geschikt voor de beveiliging van uw huis tegen inbraak en brand. Alle typen woningen kunnen absoluut met één van deze drie pakketten worden beveiligd. Dit kunnen wij u voor slechts €1,- per dag al garanderen! U bent op alle gebieden beveiligd. Daarnaast wordt eens per twee jaar het complete systeem grondig gecontroleerd.

Huis alarminstallaties: Onze drie pakketten

Bij WeesVeilig heeft u de keuze uit de pakketten Brons, Zilver en Goud. Ga het gesprek aan met onze WeesVeilig adviseur, om na te gaan welk pakket optimaal aansluit bij uw wensen.

De drie pakketten kunnen uiteraard naar uw wens worden aangevuld en aangepast. Op deze manier wordt de beveiliging op maat tot stand gebracht. U krijgt een veilig gevoel, én u maakt gebruik van een zeer onderhoudsvriendelijk systeem.

 

Huis alarminstallaties

WeesVeilig service en onderhoud

Wanneer u voor een pakket van WeesVeilig kiest, is dit inclusief een tweejaarlijkse grondige onderhoudsbeurt. Een monteur komt langs, vervangt eventueel batterijen en checkt of het systeem nog voldoet aan uw verwachting. Dit is geheel kosteloos. Wanneer er sprake is van een storing, kunt u ons 24/7 telefonisch bereiken. We proberen het probleem op afstand zo snel mogelijk voor u op te lossen. Wanneer dit niet lukt, sturen wij binnen zeer korte tijd een monteur om het probleem ter plaatse op te lossen.

Contact

Bent u geïnteresseerd in één van de alarminstallaties voor uw huis van WeesVeilig? Neem vrijblijvend contact met ons op, dit kan via e-mail of telefonisch. U kunt ook via de website direct een brochure aanvragen. Hierin staat alle informatie over de drie pakketten uitgebreid beschreven.

Hé! Je vergeet iets!Je bent vergeten een GRATIS adviesgesprek aan te vragen.