Inbraak deur

Zoekt u een professioneel alarm systeem tegen inbraak deur in uw huis? Dan bent u bij WeesVeilig aan het juiste adres. Wij bieden voor de beveiliging van uw deuren en ramen tegen inbraak verschillende pakketten aan. Hiermee kunnen alle typen woningen worden beveiligd. Vanaf slechts €1,- per dag bent u volledig beveiligd op alle vlakken! Inclusief smartphone app en uitgebreid service- en onderhoudspakket.

Alarmsysteem tegen inbraak deur: WeesVeilig pakketten

Bij de beveiliging van uw huis heeft u bij ons keuze uit drie pakketten: het brons, zilver of goud pakket. Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek, om te bepalen welk pakket voor u geschikt is. Alle systemen kunnen naar wens worden aangevuld of aangepast. Zo kunnen wij voor u een beveiliging op maat creëren. Het belangrijkste is dat wij een onderhoudsvriendelijk systeem leveren, en u hiermee een veilig gevoel geven.

Service en onderhoud bij alarmsysteem tegen inbraak deur

De beveiligingssystemen van WeesVeilig kunt u bij ons in abonnement-vorm kopen. Dit abonnement is inclusief een grondige tweejaarlijkse onderhoudsbeurt. Op afspraak komt de monteur bij u langs. Hij vervangt eventueel batterijen en checkt of het systeem nog voldoet aan de verwachtingen en laatste ontwikkelingen. Dit is voor u geheel kosteloos. Wanneer u last heeft van een storing of defect, kunt u ons 24/7 telefonisch bereiken. We proberen het probleem op afstand z.s.m. op te lossen voor u. Mocht dit niet lukken, dan sturen wij een monteur om het probleem zo snel mogelijk ter plaatse op te lossen.

Wilt u uw deuren en ramen beschermen tegen inbraak? Neem dan vrijblijvend contact met WeesVeilig op. Dit doet u gemakkelijk via e-mail of telefonisch. U kunt ook via de website een brochure aanvragen. Hierin vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten voor particulieren.

Hé! Je vergeet iets!Je bent vergeten een GRATIS adviesgesprek aan te vragen.