Inbraak huis

Zoekt u een systeem dat u kan beveiligen tegen inbraak huis? WeesVeilig biedt verschillende pakketten voor de beveiliging van uw huis tegen inbraak en brand. Met deze pakketten kunnen alle type woningen worden beveiligd. Dit kunnen wij aan particulieren aanbieden voor slechts €1,- per dag! U bent op alle vlakken beveiligd, en eens in de 2 jaar wordt het gehele systeem grondig gecheckt.

Beveiligingssysteem tegen inbraak huis: onze pakketten

Bij WeesVeilig kunt u kiezen uit het brons, zilver of goud pakket. Onze adviseur gaat met u in gesprek, om te bepalen welk pakket het beste bij uw huis en uw wensen past. Alle drie de pakketten kunnen naar wens worden aangepast en aangevuld. Zo wordt een beveiliging op maat gecreëerd. Ons doel is u een veilig gevoel te geven, en het systeem zo onderhoudsvriendelijk mogelijk te houden.

Beveiligingssysteem tegen inbraak huis: service en onderhoud

Wanneer u voor een pakket van WeesVeilig kiest, is dit inclusief een tweejaarlijkse grondige onderhoudsbeurt. Een monteur komt langs, vervangt eventueel batterijen en checkt of het systeem nog voldoet aan uw verwachting. Dit is geheel kosteloos. Wanneer er sprake is van een storing, kunt u ons 24/7 telefonisch bereiken. We proberen het probleem op afstand zo snel mogelijk voor u op te lossen. Wanneer dit niet lukt, sturen wij binnen zeer korte tijd een monteur om het probleem ter plaatse op te lossen.

Bent u geïnteresseerd in een inbraak beveiligingssysteem van WeesVeilig? Neem vrijblijvend contact met ons op, dit kan via e-mail of telefonisch. U kunt ook via de website direct een brochure aanvragen. Hierin staat alle informatie over de drie pakketten uitgebreid beschreven.

Hé! Je vergeet iets!Je bent vergeten een GRATIS adviesgesprek aan te vragen.