Inbraakalarm huis

Zoekt u een professioneel inbraakalarm huis voor particulier gebruik? WeesVeilig biedt verschillende pakketten voor de optimale beveiliging van uw huis tegen alle vormen van inbraak en brand. Met deze drie pakketten kunnen alle typen woningen worden beveiligd. Dit systeem kunnen wij aan u aanbieden vanaf slechts €1,- per dag! U bent op alle vlakken beveiligd. Daarnaast wordt eens in de 2 jaar het gehele systeem grondig gecontroleerd.

Beveiligingssysteem tegen inbraak huis: onze pakketten

Bij WeesVeilig kunt u kiezen uit het brons, zilver of goud pakket. Onze adviseur gaat met u in gesprek, om te bepalen welk pakket het beste bij uw huis en uw wensen past. Alledrie de pakketten kunnen naar wens worden aangepast en aangevuld. Zo wordt een beveiliging op maat gecreëerd. Ons doel is u een veilig gevoel te geven, en het systeem zo onderhoudsvriendelijk mogelijk te houden.

Beveiligingssysteem tegen inbraak huis: service en onderhoud

Wanneer u voor een pakket van WeesVeilig kiest, is dit inclusief een tweejaarlijkse grondige onderhoudsbeurt. Een monteur komt langs, vervangt eventueel batterijen en checkt of het systeem nog voldoet aan uw verwachting. Dit is geheel kosteloos. Wanneer er sprake is van een storing, kunt u ons 24/7 telefonisch bereiken. We proberen het probleem op afstand zo snel mogelijk voor u op te lossen. Wanneer dit niet lukt, sturen wij binnen zeer korte tijd een monteur om het probleem ter plaatse op te lossen.

Bent u geïnteresseerd in een inbraak beveiligingssysteem van WeesVeilig? Neem vrijblijvend contact met ons op, dit kan via e-mail of telefonisch. U kunt ook via de website direct een brochure aanvragen. Hierin staat alle informatie over de drie pakketten uitgebreid beschreven.

Hé! Je vergeet iets!Je bent vergeten een GRATIS adviesgesprek aan te vragen.