Inbraakalarm thuis

Bent u op zoek naar een compleet en innovatief inbraakalarm thuis? WeesVeilig biedt aan particulieren drie verschillende pakketten op het gebied van inbraakbeveiliging. Met de WeesVeilig pakketten kunnen alle typen woningen optimaal worden beveiligd. Ze zijn op maat samengesteld, voor een optimale beveiliging van uw woning tegen alle vormen van inbraak en brand. Deze beveiliging kunnen wij aan particulieren aanbieden voor slechts €1,- per dag. U bent voor dit bedrag gegarandeerd op alle vlakken beveiligd. Het gehele systeem wordt voor u eens in de 2 jaar grondig gecontroleerd.

Inbraakalarm thuis: Onze drie pakketten

Bij WeesVeilig heeft u keuze uit het brons, zilver of goud pakket. Om te bepalen welk van deze drie pakketten het beste bij u past, gaat onze adviseur persoonlijk met u in gesprek. Hierin is er ook ruimte om het gekozen pakket naar wens aan te passen of uit te breiden. Het doen van WeesVeilig is u een veilig gevoel te geven, en beveiliging op maat te creëren. Daarnaast streven wij ernaar het systeem zo onderhoudsvriendelijk mogelijk te houden.

Inbraakalarm thuis

Inbraakalarm thuis: Service en onderhoud

Wanneer u kiest voor één van de pakketten van WeesVeilig, kunt u een uitgebreide service verwachten. Dit houdt onder andere in: eens in de twee jaar een grondige onderhoudsbeurt. Een vakkundige monteur komt bij u langs, en checkt of het systeem nog voldoet aan uw verwachting. Eventueel kunnen batterijen vervangen worden, en defecten worden opgelost. Deze service is voor u geheel kosteloos, en zit inbegrepen in het abonnement. Wanneer er sprake is van een storing, kunt u ons te allen tijde telefonisch bereiken. Dan proberen wij het probleem voor u op afstand zo snel mogelijk op te lossen. Wanneer dit niet mogelijk is, sturen wij een monteur om het probleem ter plaatse op te lossen.

Heeft u interesse in een inbraakalarm thuis van WeesVeilig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dit kan telefonisch en via e-mail. U kunt ook direct een brochure aanvragen. Hierin staat alle informatie over de drie pakketten uitgebreid beschreven. De link hiervoor vindt u op de website.

Hé! Je vergeet iets!Je bent vergeten een GRATIS adviesgesprek aan te vragen.