Inbraakbeveiliging bedrijven

WeesVeilig is uw professionele partner wanneer het gaat om inbraakbeveiliging bedrijven. Speciaal voor MKB bedrijven hebben wij een beveiligingspakket samengesteld. Dit MKB pakket is erop gericht om deze bedrijven zo goed mogelijk te beveiligen tegen alle vormen van inbraak. Het is een vernieuwend systeem, en wordt standaard aangeboden in combinatie met een onderhoud- en servicecontract.

Inbraakbeveiliging bedrijven via WeesVeilig: MKB

WeesVeilig biedt het alarmsysteem MKB aan bedrijven voor €1,50 per dag (excl. BTW). Wanneer u gebruik maakt van ons vernieuwde MKB systeem, kunt u via een app op uw smartphone het alarmsysteem op afstand bedienen. U kunt daarnaast ook de activiteit historie bekijken. Het alarmsysteem is tevens inclusief een onderhoud- en servicecontract. U krijgt van ons een jaarlijkse onderhoudsbeurt, waarin alle onderdelen zorgvuldig worden nagekeken. Bij storing kunt u ons 24/7 telefonisch bereiken. Wanneer het probleem niet op afstand opgelost kan worden, komt een monteur zo spoedig mogelijk bij u langs.

Inbraakbeveiliging bedrijven: gericht op service

Alle diensten van WeesVeilig zijn gericht op persoonlijke service voor al onze klanten. Wij gaan met u in gesprek, en onze diensten zijn volledig aan te passen aan uw persoonlijke wensen. De beveiliging is uit te breiden met een professionele brandbeveiliging, en u heeft standaard 5 jaar garantie op dit systeem i.c.m. een abonnement. We werken uitsluitend met ervaren vakmensen, zodat we u altijd top kwaliteit werk kunnen leveren. Daarnaast bent u bij WeesVeilig gegarandeerd aangesloten op een centrale meldkamer.

Hé! Je vergeet iets!Je bent vergeten een GRATIS adviesgesprek aan te vragen.