Inbraakbeveiliging voor ramen

Bent u op zoek naar een inbraakbeveiliging voor ramen? WeesVeilig heeft voor diverse mogelijkheden voor beveiliging.  Door jarenlange ervaring zijn wij specialist geworden op het gebied van brand- en inbraakpreventie. Hierdoor kunnen wij u optimaal adviseren. Wij willen onze klanten toegang geven tot de nieuwste en meest innovatieve manieren van beveiligen. U wilt toch ook kosten besparen op uw verzekering?

Beveiligde woning – Over WeesVeilig

WeesVeilig is over heel Nederland actief. Onze medewerkers staan 7 dagen per week voor u klaar. WeesVeilig biedt op alle beveiligingsproducten 5 jaar garantie. Daarnaast voeren onze beveiligingsspecialisten iedere twee jaar een uitgebreide check uit op uw alarmsysteem. Het uw beveiligingssysteem staat altijd aangesloten op onze meldkamer en wordt er meteen actie ondernomen indien er een melding binnenkomt.

Inbraakbeveiliging voor ramen – Pakketten

Voor slechts 1 euro per maand kunt u al uw huis laten beveiligen bij WeesVeilig. Bij WeesVeilig kunnen alle type woningen beveiligd worden. Er zijn diverse pakketten met verschillende toepassingen. U kunt kiezen uit een Brons, Zilver of Goud pakket. Deze pakketten kunt u geheel naar eigen wens samenstellen of uitbreiden. Aan uw standaard alarmsysteem kunt u één of meerdere componenten toevoegen.

Beveiliging woning – Camerabeveiliging

De camerabeveiliging van WeesVeilig geeft u inzicht in de gebeurtenissen in en rondom uw huis. Het professionele camerasysteem wordt geheel op maat voor uw situatie gemaakt. Daarnaast is het mogelijk om de camera’s te volgen via uw smartphone. Hiervoor kunt u gebruik maken van de WeesVeilig app.

Inbraakbeveiliging voor ramen – Contact

Bent u geïnteresseerd in de inbraakbeveiliging voor ramen van WeesVeilig? Plan dan gemakkelijk en snel een afspraak met ons in via de website. Natuurlijk kunt u voor vragen altijd contact met ons opnemen via de contactgegevens op de website.

Hé! Je vergeet iets!Je bent vergeten een GRATIS adviesgesprek aan te vragen.