Inbraakpreventie huis

Zoekt u een innovatief en compleet inbraakalarm voor uw inbraakpreventie huis? WeesVeilig kan particulieren drie verschillende pakketten aanbieden, op het gebied van inbraak- en brandbeveiliging. Alle typen woningen kunnen wij optimaal beveiligen met één van deze drie pakketten. Deze beveiliging kunnen wij particulier al vanaf €1,- per dag garanderen! Voor dit bedrag bent u op alle gebied beveiligd. Het gehele systeem controleren wij eens per twee jaar grondig voor u.

Inbraakpreventie huis: Onze drie pakketten

WeesVeilig biedt u keuze uit de pakketten Brons, Zilver en Goud. Een WeesVeilig adviseur gaat graag met u in gesprek, om vast te stellen welke van de drie pakketten het beste aansluit bij uw wensen. Alle pakketten kunnen uiteraard worden aangevuld en aangepast naar wens. Op deze manier creëren wij beveiliging op maat voor u,door middel van een zeer onderhoudsvriendelijk beveiligings systeem.

 

Inbraakpreventie huis

WeesVeilig service en onderhoud

Alle pakketten van WeesVeilig bevatten een uitgebreide service en onderhoud. Hieronder valt onder andere de tweejaarlijkse grondige check. Dit houdt in dat een monteur van WeesVeilig kosteloos bij u langskomt. Hij bekijkt of batterijen vervangen moeten worden, en of de beveiliging nog aan uw wensen voldoet. Is er sprake van een storing in de tussentijd? Dan kunt u ons 24/7 bereiken via ons telefoonnummer. Wij proberen dan in eerste instantie voor u het probleem op afstand op te lossen. Lukt dit niet? Wij sturen dan alsnog een monteur binnen korte tijd ter plaatse. Hij lost het probleem direct voor u op.

Contact

Heeft u interesse in ons inbraak beveiligingssysteem voor uw huis? Neem vrijblijvend contact met ons op, dit kan via e-mail of telefonisch. Hierin staat alle informatie over de drie pakketten uitgebreid beschreven. De link hiervoor kunt u vinden op de website.

Hé! Je vergeet iets!Je bent vergeten een GRATIS adviesgesprek aan te vragen.