Inbraakpreventie winkel

Zoekt u een kwaliteit systeem voor uw inbraakpreventie winkel? WeesVeilig is dé professionele partner wanneer het gaat om inbraak beveiliging. WeesVeilig heeft een beveiligingspakket speciaal voor MKB bedrijven samengesteld. Het MKB pakket is erop gericht om deze bedrijven optimaal te beveiligen tegen alle vormen van brand en inbraak. Het systeem is zeer vernieuwend, en wordt standaard in combinatie aangeboden met een onderhouds- en servicecontract.

Inbraakpreventie winkel via WeesVeilig: MKB

WeesVeilig biedt het MKB beveiligingssysteem aan bedrijven aan voor slechts €1,50 per dag (excl. BTW). Wanneer u gebruik maakt van ons vernieuwde systeem, kunt u via onze app op uw smartphone op afstand alles bedienen. U kunt daarnaast ook de activiteitgeschiedenis bekijken. Het alarmsysteem is inclusief een onderhouds- en servicecontract. U krijgt van ons een jaarlijkse onderhouds beurt, waarin alle onderdelen zorgvuldig worden gecontroleerd. Bij storing kunt u ons 24/7 telefonisch bereiken. Wanneer het probleem niet op afstand opgelost kan worden, komt een monteur zo spoedig mogelijk bij u langs.

 

Inbraakpreventie winkel

Inbraakpreventie winkel: gericht op service

Alle diensten van WeesVeilig zijn gericht op het bieden van de beste service voor al onze klanten. Wij gaan uitvoerig met u in gesprek, en onze diensten zijn ltijd aan te passen aan uw persoonlijke wensen. De inbraakbeveiliging is uit te breiden met een professionele brand beveiliging, en op dit systeem i.c.m. een abonnement heeft u standaard 5 jaar garantie. We werken uitsluitend met ervaren vakmensen, zodat we u altijd top kwaliteit werk kunnen leveren. Tot slot bent u bij WeesVeilig gegarandeerd op een centrale meldkamer aangesloten.

Hé! Je vergeet iets!Je bent vergeten een GRATIS adviesgesprek aan te vragen.