Inbraakpreventie

Doet u voldoende aan inbraakpreventie? Bij WeesVeilig beveiligt u uw huis al vanaf €1,- per dag. WeesVeilig werkt met drie nauwkeurig samengestelde pakketten om uw huis te beveiligen tegen brand en inbraak. Met deze pakketten kunnen alle type woningen beveiligd worden.

Inbraakpreventie – Over WeesVeilig

WeesVeilig heeft jarenlange ervaring op het gebied van beveiliging en inbraakpreventie. WeesVeilig is een landelijkwerkende organisatie en werkt met ervaren vakmensen. Wij willen in de klant toegang verschaffen tot de nieuwste vormen van beveiliging. WeesVeilig biedt u een systeem met aansluiting op de meldkamer en 5 jaar garantie op de beveiligingsproducten. Daarnaast voeren onze beveiligingsspecialisten iedere twee jaar een uitgebreide check uit aan uw alarmsysteem.

Inbraakpreventie – Pakketten

Met de WeesVeilig pakketten kunnen alle type woningen beveiligd worden. U kunt kiezen tussen het Brons, Zilver of Goud pakket. Deze pakketten kunnen uiteraard naar uw wens aangepast of uitgebreid worden. U kunt bij een uitbreiding kiezen voor het toevoegen van één of meerdere componenten. Mocht u interesse hebben in een uitbreiding van het alarmsysteem kunt u dit bij ‘directe aanvraag’ aangeven.

Inbraakpreventie – Meldkamersupport

De werking van uw WeesVeilig alarmsysteem wordt dagelijks gecontroleerd in de meldkamer. Dagelijks staan onze vakmensen 24 uur per dag klaar om u in geval van alarm direct van dienst te zijn. Bij inbraak of brand krijgt de meldkamer hier direct een melding. Zodra een melding binnenkomt zal daaropvolgend één van de centralisten contact met u opnemen en wanneer u niet opneemt zullen zij door u opgegeven lijst met waarschuwingsadressen verder bellen. Wanneer nodig zal de meldkamer direct contact opnemen met de politie en/of brandweer.

Inbraakpreventie – Contact

Mocht u een vraag hebben over bijvoorbeeld inbraak preventie, dan staan onze specialisten voor u klaar. Neem contact met ons op via de contactgegevens op onze website en wij helpen u graag verder.

Hé! Je vergeet iets!Je bent vergeten een GRATIS adviesgesprek aan te vragen.