Installatie beveiliging

Bent u op zoek naar een bedrijf voor installatie beveiliging? Dan bent u bij WeesVeilig aan het juiste adres! WeesVeilig heeft al jaren ervaring in het installeren van alarmsystemen. Hierbij kunt u denken aan inbraakpreventie maar ook aan brandbeveiliging. Onze ervaren medewerkers komen graag bij u langs om een alarmsysteem te installeren. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of om een afspraak in te plannen.

Installatie beveiliging – WeesVeilig

WeesVeilig is al jaren specialist in beveiligingssystemen. Zowel particulier als zakelijk. U heeft bij ons de keuze uit verschillende pakketten, namelijk brons, zilver en goud. Al vanaf €1,- per dag kunt u uw woning beveiligen.

Installatie beveiliging

Alle pakketten kunnen gemakkelijk worden uitgebreid met producten en diensten. Het is daarom altijd mogelijk om een pakket samen te stellen die volledig om uw wensen aansluit en past bij uw woning. Onze adviseur kan bij u langs komen om met u vrijblijvend in gesprek te gaan en te bepalen welk pakket voor u het meest geschikt is.

Bij deze pakketten bieden wij ook uitgebreide service en onderhoud aan. Eens in de twee jaar wordt het gehele systeem ge-update. Onze monteurs komen dan kosteloos bij u langs. Wanneer u een storing heeft, kunt u ons direct telefonisch bereiken. We proberen uw probleem op afstand z.s.m. op te lossen. Mocht dit niet lukken, sturen wij u een monteur om het probleem direct ter plaatse voor u op te lossen

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over onze alarmsystemen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt telefonisch contact met ons opnemen of het contactformulier invullen op onze website. Heeft u interesse in één van onze producten? Dan kunt u gemakkelijk via onze website een afspraak inplannen.

Hé! Je vergeet iets!Je bent vergeten een GRATIS adviesgesprek aan te vragen.