kosten alarminstallatie huis

Bent u op zoek naar kosten alarminstallatie huis, welke u kan beveiligen tegen inbraak in uw huis? WeesVeilig biedt u verscheidene pakketten, geschikt voor de beveiliging van uw huis tegen inbraak en brand. Voor particulier gebruik kunnen wij dit vanaf slechts €1,- per dag aanbieden! Aansluitend wordt het complete systeem eens in de twee jaar nauwkeurig gecontroleerd.

Kosten alarminstallatie huis: Onze pakketten

Uw woning kan gegarandeerd met één van onze drie pakketten worden beveiligd. Wij bieden u de keuze uit de drie pakketten: Brons, Zilver en Goud. Om vast te stellen welk pakket voor uw situatie het meest geschikt is, gaat onze adviseur graag met u in gesprek. Hierin heeft u uiteraard ruimte om het gekozen pakket aan te passen of uit te breiden naar wens. Ons doel is beveiliging op maat te creëren, en u zo een veilig gevoel te geven. Tegelijkertijd doen wij er alles aan om de beveiliging zeer onderhoudsvriendelijk te houden.

 

kosten alarminstallatie huis

WeesVeilig service en onderhoud

Bij alle pakketten van WeesVeilig is een uitgebreide service standaard inbegrepen. Hieronder valt een tweejaarlijkse grondige onderhoudsbeurt. Een komt dan een monteur bij u langs, deze vervangt eventueel batterijen en checkt of het systeem nog voldoet aan uw verwachting. Dit is geheel kosteloos. Wanneer er tussentijds sprake is van een storing, kunt ons altijd telefonisch bereiken. In eerste instantie proberen wij dan het probleem zo snel mogelijk op afstand op te lossen voor u. Is dit niet mogelijk? Dan sturen wij alsnog een ervaren monteur ter plaatse om het probleem op te lossen.

Contact

Bent u geïnteresseerd in één van de alarminstallaties voor uw huis van WeesVeilig? Neem vrijblijvend contact met ons op, dit kan via e-mail of telefonisch. U kunt ook via de website direct een brochure aanvragen. Hierin staat alle informatie over de drie pakketten uitgebreid beschreven.

 

Hé! Je vergeet iets!Je bent vergeten een GRATIS adviesgesprek aan te vragen.