kosten alarminstallatie thuis

Bent u op zoek naar een alarminstallatie voor uw huis? En bent u benieuwd naar de kosten alarminstallatie thuis? Dan bent u bij WeesVeilig aan het juiste adres. Wij bieden u een complete beveiliging voor uw huis, inclusief onderhoud en service. Dit al vanaf €1,- per dag! Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij verschillende beveiligingspakketten ontwikkeld, hiermee kan ieder huis optimaal beveiligd worden.

Kosten alarminstallatie thuis: Onze pakketten

U heeft keuze uit drie verschillende pakketten, deze drie pakketten zijn naar wens aan te passen aan uw persoonlijke wensen. De drie verschillende pakketten zijn brons, zilver of goud pakket, welke onderling een klein prijsverschil hebben. Zo is het bronzen pakket €1,- per dag, zilver €1,25 en goud €1,50. In een persoonlijk kennismakingsgesprek kunnen wij samen met u bepalen welk pakket het beste bij u past. Hierbij kijken we naar de mogelijkheden van uw woning, uw wensen en uw budget. Ons doel is om u een veilig gevoel te geven, en om beveiliging op maat te creëren d.m.v. een onderhoudsvriendelijk systeem.

kosten alarminstallatie thuis

Kosten alarminstallatie thuis: Service en onderhoud

Een alarmsysteem van WeesVeilig wordt vakkundig bij u gemonteerd. Ook kunt u bij ons een uitstekende service verwachten. Zo heeft u 5 jaar garantie op alle beveiligingsapparatuur omdat wij vertrouwen op onze kwaliteit. Ook bij storingen staat WeesVeilig 24/7 voor u klaar. Welk pakket u ook kiest, u profiteert van de complete en persoonlijke service van WeesVeilig.

Contact

Heeft u interesse in een alarminstallatie van WeesVeilig? Dan kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen. U vindt de contactgegevens op de website. U kunt ook direct een brochure aanvragen. Hierin staat alle informatie over de drie pakketten uitgebreid beschreven.

Hé! Je vergeet iets!Je bent vergeten een GRATIS adviesgesprek aan te vragen.