Prijzen alarmsystemen woning

Prijzen alarmsystemen woning, deze vindt u bij WeesVeilig! Wij van WeesVeilig bieden u verschillende pakketten aan waarmee u uw huis optimaal kunt beveiligen tegen inbraak en brand. Deze pakketten bieden wij aan vanaf €1,- per dag! Voor deze €1,- per dag is uw huis gegarandeerd beveiligd!

Prijzen alarmsystemen woning: Onze pakketten

De pakketten die wij aanbieden ziet u onderstaand: Brons, Zilver en Goud. Het bronzen pakket kunt u afsluiten vanaf €1,- per dag, zilver vanaf vanaf €1,25 per dag en goud vanaf €1,50 per dag.

Wanneer u op zoek bent naar een alarmsysteem voor uw woning, gaan wij graag met u in gesprek om vast te stellen welk pakket voor uw situatie het meest geschikt is. Hierin heeft u uiteraard ruimte om het gekozen pakket aan te passen of uit te breiden naar uw wens. Het is ons doel om beveiliging op maat te creëren en u zo een veilig gevoel te geven. Wij doen er tevens alles aan om de beveiliging zeer onderhoudsvriendelijk te houden.

Prijzen alarmsystemen woning

WeesVeilig service en onderhoud

Wanneer u kiest voor een pakket van WeesVeilig is een uitgebreide service standaard inbegrepen. Bij deze service zit een tweejaarlijks grondig onderhoud inbegrepen. Tijdens het tweejaarlijkse onderhoud komt een van onze monteurs  kosteloos bij u langs, en controleert of het systeem nog steeds aan uw wensen voldoet. Wanneer nodig kunnen batterijen worden vervangen.

Is er in de tussentijd sprake van een storing? Dan kunt u ons altijd telefonisch bereiken. In eerste instantie proberen wij dan het probleem zo snel mogelijk op afstand op te lossen voor u. Is dit niet mogelijk? Dan sturen wij alsnog een ervaren monteur ter plaatse om het probleem op te lossen.

Contact

Bent u geïnteresseerd in één van onze alarminstallaties voor uw huis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dit kan telefonisch en via e-mail. U kunt ook direct een brochure aanvragen. Hierin staat alle informatie over de drie pakketten uitgebreid beschreven.

Hé! Je vergeet iets!Je bent vergeten een GRATIS adviesgesprek aan te vragen.