Over WeesVeilig

WeesVeilig staat altijd voor u klaar

 

Bij WeesVeilig vinden we het belangrijk dat we meer voor onze klanten doen dan enkel goede beveiligingsproducten leveren. We willen dat u zich als klant veilig voelt en alle vertrouwen heeft in de werking van uw beveiligingssysteem. Daarom kunt u gegarandeerd rekenen op onze dienstverlening en worden uw vragen altijd beantwoord. Open communicatie naar u als klant staat bij alle medewerkers van WeesVeilig centraal.

 

Klein bedrijf, grote voordelen

In 2014 heeft een klein team van specialisten de krachten gebundeld. Jarenlange ervaring binnen de beveiligingsbranche was nodig om meteen goed van start te gaan. En om nieuwe mensen binnen het team goed op te leiden. Daardoor staat ons gemotiveerde team dagelijks voor u als klant klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 

Alles binnen een en dezelfde organisatie

Alle medewerkers zijn in dienst van WeesVeilig. Van installatie tot klantenservice. U heeft bij ons dus met een partij te maken. Dat maakt het mogelijk om ons werk goed en snel uit te voeren. We stellen u graag voor aan ons team.

 

Gevestigd in Papendrecht

Ons kantoor is gevestigd in Papendrecht, maar dat weerhoudt ons er niet van om klanten in heel Nederland van dienst te zijn. Door ons landelijke werkgebied er is er altijd wel een monteur bij u in de buurt.

 

Hé! Je vergeet iets!Je bent vergeten een GRATIS adviesgesprek aan te vragen.