Het WeesVeilig Team

Bij WeesVeilig vinden we persoonlijk contact met onze klanten belangrijk. Daarom stellen we ons team graag aan u voor. Zodat u weet met wie u te maken kan hebben.

 

Onze directie

Ton Verver en Peter van Drimmelen zijn de leidinggevenden van WeesVeilig. Ton en Peter hebben jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche. Ze vertellen u graag meer over WeesVeilig. Bekijk het interview hier.

 

Onze binnendienst

Greta Wijbenga-Verver, Fana Boutghrit en Olav Jansen zijn verantwoordelijk voor de klantenadministratie en planning van WeesVeilig. Ze staan u graag telefonisch te woord en beantwoorden graag uw e-mail. Ook is onze monteur Lars enkele dagen van de week op kantoor aanwezig om uw storingen telefonisch op te lossen.

 

Onze adviseurs

Sander Pieters en Peter Kentie zijn de adviseur van WeesVeilig. Zij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over een nieuw beveiligingssysteem. Uiteraard ook voor uitbreiding en/of aanpassing van uw huidige beveiligingssysteem.

 

Onze monteurs

Kenneth Brand, Rob Spoor, Lars Mostert en Bert van der Veken zijn de vakkundige monteurs van WeesVeilig. Zij komen uw beveiligingssysteem installeren. Daarnaast komen zij bij u langs voor het service & onderhoud.

Hé! Je vergeet iets!Je bent vergeten een GRATIS adviesgesprek aan te vragen.