Het WeesVeilig Team

Bij WeesVeilig vinden we persoonlijk contact met onze klanten belangrijk. Daarom stellen we ons team graag aan u voor. Zodat u weet met wie u te maken kan hebben.

 

Onze directie

Ton Verver en Peter van Drimmelen zijn de leidinggevenden van WeesVeilig. Ton en Peter hebben jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche. Ze vertellen u graag meer over WeesVeilig. Bekijk het interview hier.

 

Onze binnendienst

Greta Wijbenga-Verver, Fana Boutghrit en Olav Jansen zijn verantwoordelijk voor de klantenadministratie en planning van WeesVeilig. Ze staan u telefonisch te woord en beantwoorden uw e-mails. Voor technische vragen of storingen kan Olav u ook op afstand helpen.

 

Onze adviseur

Peter Kentie is de adviseur van WeesVeilig. Hij komt graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over een nieuw beveiligingssysteem. Uiteraard ook voor uitbreiding en/of aanpassing van uw huidige beveiligingssysteem.

 

Onze monteurs

Bert van der Veken, Joppe de Geus en Hamid Amaador zijn de vakkundige monteurs van WeesVeilig. Zij komen uw beveiligingssysteem installeren. Daarnaast komen zij bij u langs voor het service & onderhoud.

Hé! Je vergeet iets!Je bent vergeten een GRATIS adviesgesprek aan te vragen.