Reviews

Frans uit Alkmaar

Inbraakbeveiliging – Klant sinds november 2018

Fantastische uitleg bij installatie. Installatie correct aangebracht. Nazorg perfect.

Stephan uit Wassenaar

Inbraakbeveiliging – Klant sinds november 2018

Omdat mijn alarmsysteem verouderd was en s ’nacht spontaan afging, heb ik contact opgenomen met Wees Veilig en de conclusie was, vervangen met een up to date systeem. Dat is gebeurd naar alle tevredenheid. Met het nieuwe systeem kun je nu op je telefoon zien of het aanstaat enz. enz. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en de uitvoering ervan.

5 plus is op zijn plaats.

Edwin uit Maassluis

Inbraakbeveiliging – Klant sinds december 2018

Keurig op tijd kwam de installateur die het systeem geinstalleerd heeft. Naderhand een korte uitleg waarna het systeem in bedrijf ging.

Inge uit Alkmaar

Inbraakbeveiliging – Klant sinds december 2018

Het is gemakkelijk in gebruik. Het werkt, tot nu toe, perfect. Een keer ging het alarm af,  foutje van ons, en binnen minuut werd er gebeld door de alarmcentrale.  Perfect dus.

Hans uit Weesp

Inbraakbeveiliging – Klant sinds december 2018

Iedereen waarmee ik contact heb gehad bij Wees Veilig is vriendelijk, op de hoogte en beantwoordt  je vraag of lost je probleem op.

Afspraken worden nagekomen en het systeem werkt perfect met één minpuntje: op het bedieningspaneel kun je niet zien of het alarm aan staat. Hierdoor hebben we in de ochtend al een aantal keer vals alarm gehad, omdat we dan naar buiten lopen en de piepjes niet horen….. Een rood lampje op het bedieningspaneel zal hierbij helpen.

Ben uit Reuver

Inbraakbeveiliging – Klant sinds november 2018

De medewerker die ons heeft geadviseerd was open en transparant in de mogelijkheden. De monteur die de alarminstallatie heeft vervangen, heeft verstand van zaken, werkt adequaat en met oog voor ons interieur, zodat hij niets beschadigde. Kortom een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Piet uit Den Haag

Inbraakbeveiliging – Klant sinds november 2018

Na de de werkzaamheden werd alles opgeruimd en schoon achtergelaten. De werking van het systeem werd getest en uitgelegd door de monteur. Het ontbreken van de rookmelder werd een dag later geïnstalleerd. De apparatuur werkt naar tevredenheid.

Miranda uit Rotterdam

Inbraakbeveiliging – Klant sinds september 2018

Perfect geholpen. Snel een afspraak. Goed geadviseerd door de heren monteurs!

Bianca uit Zoetermeer

Inbraakbeveiliging – Klant sinds september 2018

Zeer kundig bedrijf met ontzettend aardige medewerkers, denken mee en geven tips. Erg tevreden over!

De Malle Molen

Inbraakbeveiliging – Klant sinds mei 2018

Goede en snelle service. Systeem werkt goed en ook voor een goede prijs. Na wat storingen en meldingen super snel en goed opgelost, nu helemaal tevreden.

Mir uit De Bilt

Inbraakbeveiliging – Klant sinds mei 2018

De service is goed evenals de opvolging. Het systeem geeft mij een veiliger gevoel.

Suzanne uit Gorinchem

Inbraakbeveiliging – Klant sinds februari 2018

De installatie werd door de monteur nauwkeurig, netjes en in goed overleg uitgevoerd. De gebruiksaanwijzing werd netjes en met geduld uitgelegd.

Ook nog een after-sales reactie, hetgeen ik echt klantgericht vind in deze tijd.

Heidi uit Laren

Inbraakbeveiliging – Klant sinds augustus 2016

Er werd direct gereageerd op een storing en er was snel een monteur ter plekke. Deze heeft het professioneel en vakkundig opgelost!!! Wist waar hij mee bezig was. Tevens zijn wij zeer tevreden over de meldkamer waar Wees veilig mee werkt. Zeer adequaat en super vriendelijk.

Peter uit Gouda

Inbraakbeveiliging – Klant sinds november 2017

We hebben goede uitleg gekregen en het was een vakkundige installatie door de monteur. Hij werkte netjes. Het systeem werkte in een keer goed.

Bart uit Hoofddorp

Inbraak- en camerabeveiliging – Klant sinds oktober 2017

Duidelijke offerte, kwalitatief goede materialen, net en accuraat uitgevoerde werkzaamheden, prima en overzichtelijke gebruiksinstructies, WeesVeilig monteurs zijn deskundig en erg prettig in meedenken voor beste oplossingen.

Klant uit Tilburg

Inbraakbeveiliging – Klant sinds november 2016

Vanaf het eerste contact is onze ervaring met WeesVeilig erg prettig. Wij zijn slachtoffer geweest van een woninginbraak. Na deze ingrijpende ervaring heeft WeesVeilig ons heel fijn en discreet geholpen. Er werd ruim de tijd genomen voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken. Onze wens en ons gevoel stond daarin centraal. Vervolgens zijn we goed geadviseerd over hoe wij onze woning weer een veilige haven voor ons konden laten zijn. Na de montage werkte alles goed, betrouwbaar en eenvoudig. Wij hebben onze rust en vertrouwen weer teruggevonden. WeesVeilig weet nog écht wat klantgericht betekent, hun dienstverlening is op en top.

 

Kasper uit Heemskerk

Inbraakbeveiliging – Klant sinds november 2014

WeesVeilig doet wat ze beloven.

De contactmomenten zijn erg goed en men doet er alles aan om je te helpen en ondersteunen bij vragen en / of problemen. Wij hebben zelf een alarminstallatie incl. brandmelder, die perfect functioneert, echt een veilig gevoel geeft en zeer stabiel is. Doordat Weesveilig samenwerkt met een meldkamer worden we in geval van calamiteiten direct gebeld en krijgen we te horen wat er aan de hand is. (We lopen zelf nog wel eens door het alarm heen bv.) 🙂

Ik kan Weesveilig iedereen aanbevelen, snel, accuraat, klantvriendelijk en zeer stabiel in alles zowel in apparatuur als contactmomenten!

 

John uit Sliedrecht

Inbraak- en camerabeveiliging – Klant sinds november 2016

Bij ons thuis en in het bedrijf zijn alarm en camerabewakingssysteem geplaatst. De systemen zijn van zeer hoge kwaliteit en het adviesgesprek met de vertegenwoordigster was zeer prettig en er werd echt meegedacht. De installatie van beide systemen werd gedaan door vakbekwame mensen en hebben ook oog voor detail wat ook zeer prettig is. Dit bedrijf krijgt van mij een dikke 10.

Sonja uit Julianadorp

Inbraakbeveiliging –  Klant sinds juli 2017

In het begin ben ik erg goed en vlot geholpen met het alarmsysteem. Je kan het bedrijf ten alle tijden bereiken en krijgt direct antwoord daar ben ik zeer tevreden over.

Jolanda uit Schiedam

Inbraak- en camerabeveiliging – Klant sinds april 2016

De informatie van de adviseur was heel duidelijk. Ze kwam met een perfect voorstel. De service van WeesVeilig is goed. Storingen worden snel opgepakt en altijd opgelost door de goede medewerking.