Reviews

Ron

In verband met uitbreiding van het beveiligingssysteem, contact opgenomen voor advies. Ik heb duidelijke informatie gekregen. De adviseur kwam snel langs om advies te geven over de camera’s en de werking daarvan. Ik was enthousiast. De gevraagde de offerte en verdere contacten werden snel voor elkaar gebracht. Ik was onder de indruk van de snelheid van handelen en daarna de installatie. Wat ik bijzonder waardeer, dat het allemaal niet zo formeel hoeft. Wederzijds vertrouwen is erg belangrijk. Bijzondere complimenten voor de monteur die de installatie kwam ophangen. Een leuke monteur die het bedrijf “Wees Veilig” uitstekend vertegenwoordigt. Hij werkt snel, netjes en communiceert goed en zoekt samen met de klant naar de best mogelijke oplossing. Complimenten voor het samenspel van Adviseur, Binnendienst en Buitendienst (monteur). Ik wil graag het bedrijf “Wees Veilig” aanbevelen. Ga zo door!

Marc

We hebben al ongeveer 8 jaar ons alarmsysteem via Weesveilig, we zijn er ontzettend tevreden mee. Het systeem hebben we prima kunnen aanpassen en upgraden naar onze veranderde gezinssituatie. Na het krijgen van huisdieren is het systeem aangepast en het systeem is nog nooit door hen afgegeven terwijl wij niet thuis waren. Ook de verhuizing ging prima. Vriendelijke mensen, meldkamer is ook vlot, wat mij betreft een aanrader.

Bianca

Altijd een prettig idee, alarm aan wanneer we niet thuis zijn. Nu hadden we vanmorgen een klein mankementje waardoor alarm niet optimaal werkte. Door wees veilig super goed en snel geholpen. Heel fijn. Alles doet het weer naar behoren. Heel tevreden met wees veilig.

Gregorius

In 2009 bij Regent een installatie aangeschaft en werden we aangesloten bij de Europac alarmcentrale. Vanaf 2015 zijn we automatisch, tot grote tevredenheid, bij Wees Veilig terecht gekomen. Prima bereikbaar, goede ondersteuning en een prima service, tevens goede apparatuur (tot heden storingsvrij). Men geeft goed advies en hebben aan één opmerking genoeg om in mijn geval te switchen naar een andere meldkamer (de Alert Group). Wij zijn erg tevreden.

Danielle

Al enige jaren een alarm systeem van dit bedrijf in ons bezit. Kan geen minpunten bedenken. Altijd goede uitleg en prima advies als wij een vraag hadden. Vriendelijke en professionele mensen in dienst. Kan iedereen Wees Veilig, BeeSecure aanraden.

Jack

Oorspronkelijk een installatie aangeschaft bij Regent. Later ging dit over naar EuroPac, waarbij WeesVeilig het onderhoud verzorgde. Altijd prima contacten met hun en bekwame, vriendelijke monteurs. Nooit problemen en telefonische contacten met, met name, Olaf verlopen altijd zeer vriendelijk en deskundig. Hij weet werkelijk alles. Toen stuurde EuroPac een brief dat ze stopten met de samenwerking met WeesVeilig. En dat terwijl ik juist over hen zo tevreden was. Ik heb toen rechtstreeks met Wees Veilig contact opgenomen en ben direct naar hun overgegaan en dus weg bij EuroPac. Was ik nog goedkoper uit ook. Nog steeds erg tevreden.

Ad

Goed alarm werkt perfect en meldkamer reageert ook snel op een alarm.

Annemiek

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde.

Ik ben al sinds lange tijd klant en de service van het onderhoud en de meldkamer is altijd zeer goed.
Als je een goede beveiliging zoekt, dan is WeesVeilig de beste optie.

Frenk

Sinds april 2018 zijn wij zeer tevreden over WeesVeilig. Al bij het advies ontstond een prettig gevoel over de firma en dat is alleen maar bevestigd over de tijd. Ook bij storingen of vragen worden we altijd snel en vriendelijk geholpen. De alarmcentrale werkt ook goed al mag hier af en toe de bereikbaarheid wel wat beter zijn (mocht er een keer echt iets aan de hand zijn).

Graag zo doorgaan.

Tatjana

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Ik ben tevreden over mijn alarmsysteem. Nooit problemen gehad in 3 jaar.

Hakan

Veilig gevoel! Wat wil je nog meer!

Kelly

Al jaren klant bij WeesVeilig en zeer tevreden over het systeem en de mensen die langs komen voor de installatie en de service.

Kim

Fijn bedrijf, goed bereikbaar en denkt met je mee. Het personeel dat voor periodiek onderhoud bij je langskomt is vriendelijk en technisch goed onderlegt. Alle vragen kunnen direct beantwoord worden!

Klant uit Almere

Camerabeveiliging – Klant sinds september 2020

De camera’s zijn vandaag naar zéér volle tevredenheid geplaatst. Wat een ontzettend leuke en aardige monteur die vandaag ons gezelschap hield, onze oprechte complimenten voor hem. Ik hoop van harte dat dit ook bij hem terecht komt, want het is echt een topper.

Klant uit Noord-Brabant

Camerabeveiliging – Klant sinds juli 2020

Ik ben zeer tevreden goede informatie goede uitleg op afstand super monteur weet wat die doet goede uitleg van alles ik geef een 5 zijn er problemen worden meteen opgelost super bedrijf

Björn uit Leusden

Inbraakbeveiliging – Klant sinds januari 2020

Dit systeem werd mij aanbevolen door een kennis daarom in contact gekomen met Weesveilig.

Na een goed en duidelijk adviesgesprek met een specialist werd 2 weken na de bestelling de technische installatie uitgevoerd door professionals die naast kundig ook erg beleefd waren. Toen we een keer een storing hadden midden in de nacht (bleek overigens niet afkomstig van het alarmsysteem) werd ik keurig te woord gestaan en werd er meegedacht (het bleek een lege batterij in een brandmelder te zijn). Ik ben dus erg tevreden en kan iedereen dit systeem aanraden.

Erdogan uit Rotterdam

Inbraakbeveiliging – Klant sinds januari 2020

Goede en snelle service. Advies op maat door de medewerker die aan huis komt. Zeer tevreden over de installatie en de gebruiksvriendelijkheid ervan.

Kees uit Zwijndrecht

Inbraakbeveiliging – Klant sinds september 2019

Na een eerdere slechte ervaring met een ander beveiligingsbedrijf kwam ik bij WeesVeilig uit voor een geavanceerde woningbeveiliging.

WeesVeilig heeft mij werkelijk uitstekend geholpen. Zeer snelle reactie, goed advies en snelle realisatie. Het systeem werkt uitstekend en de service is top.

De montage was nogal ingewikkeld door de moeilijke toegankelijkheid van de internetverbinding, maar de monteur heeft daarvoor een creatieve oplossing bedacht en overigens de gehele installatie vlekkeloos gemonteerd. Complimenten! Als de maximum score een vijf is voor de kwaliteit bij WeesVeilig, krijgen ze van mij een dikke vijf!

Gerard uit Uden

Inbraakbeveiliging – Klant sinds mei 2019

Ik geef een vijf aan het systeem. Is gemakkelijk te bedienen. Storingsvrij.

Steven uit Amersfoort

Inbraakbeveiliging – Klant sinds juli 2019

Inbouwen beveiliging volgens afspraak / navraag of de inbouw beveiliging goed was verlopen / oplossen problemen/vragen snel en correct.

Avin uit Rozenburg

Inbraakbeveiliging – Klant sinds juli 2019

Ik vind het een goed systeem en de mensen van weesveilig zijn heel vriendelijk en dank zij dit systeem voel ik me een heel stuk veiliger.

Ad uit Vlaardingen

Inbraakbeveiliging – Klant sinds juli 2019

Zeer tevreden voor het installeren van het All-in Goud beveiligingssysteem in onze woning. Ik heb de contacten met de medewerkers van WeesVeilig als zeer prettig ervaren, zowel met de heer Kentie, als de monteur die de installatie heeft gedaan en de telefonische contacten met de centrale. Vragen en gewenste aanpassingen zijn snel en naar wens afgehandeld.

Jan uit Mook

Inbraakbeveiliging – Klant sinds juli 2019

De monteur heeft alles goed uitgelegd. Bij het boren de stofzuiger erbij. En alles netjes opgeruimd.

Helen uit Zwijndrecht

Inbraakbeveiliging – Klant sinds februari 2019

Laatst maakte ik een foutje om de balkondeur open te zetten i.v.m de warmte …..Ik had helemaal geen erg in het alarm systeem en dat ging gelijk af binnen 30 sec werden we gebeld grote klasse dat geeft een veilig gevoel ik geef jullie een 10.

Frans uit Alkmaar

Inbraakbeveiliging – Klant sinds november 2018

Fantastische uitleg bij installatie. Installatie correct aangebracht. Nazorg perfect.

Stephan uit Wassenaar

Inbraakbeveiliging – Klant sinds november 2018

Omdat mijn alarmsysteem verouderd was en s ’nacht spontaan afging, heb ik contact opgenomen met Wees Veilig en de conclusie was, vervangen met een up to date systeem. Dat is gebeurd naar alle tevredenheid. Met het nieuwe systeem kun je nu op je telefoon zien of het aanstaat enz. enz. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en de uitvoering ervan.

5 plus is op zijn plaats.

Edwin uit Maassluis

Inbraakbeveiliging – Klant sinds december 2018

Keurig op tijd kwam de installateur die het systeem geinstalleerd heeft. Naderhand een korte uitleg waarna het systeem in bedrijf ging.

Inge uit Alkmaar

Inbraakbeveiliging – Klant sinds december 2018

Het is gemakkelijk in gebruik. Het werkt, tot nu toe, perfect. Een keer ging het alarm af,  foutje van ons, en binnen minuut werd er gebeld door de alarmcentrale.  Perfect dus.

Hans uit Weesp

Inbraakbeveiliging – Klant sinds december 2018

Iedereen waarmee ik contact heb gehad bij Wees Veilig is vriendelijk, op de hoogte en beantwoordt  je vraag of lost je probleem op.

Afspraken worden nagekomen en het systeem werkt perfect met één minpuntje: op het bedieningspaneel kun je niet zien of het alarm aan staat. Hierdoor hebben we in de ochtend al een aantal keer vals alarm gehad, omdat we dan naar buiten lopen en de piepjes niet horen….. Een rood lampje op het bedieningspaneel zal hierbij helpen.

Ben uit Reuver

Inbraakbeveiliging – Klant sinds november 2018

De medewerker die ons heeft geadviseerd was open en transparant in de mogelijkheden. De monteur die de alarminstallatie heeft vervangen, heeft verstand van zaken, werkt adequaat en met oog voor ons interieur, zodat hij niets beschadigde. Kortom een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Piet uit Den Haag

Inbraakbeveiliging – Klant sinds november 2018

Na de de werkzaamheden werd alles opgeruimd en schoon achtergelaten. De werking van het systeem werd getest en uitgelegd door de monteur. Het ontbreken van de rookmelder werd een dag later geïnstalleerd. De apparatuur werkt naar tevredenheid.

Miranda uit Rotterdam

Inbraakbeveiliging – Klant sinds september 2018

Perfect geholpen. Snel een afspraak. Goed geadviseerd door de heren monteurs!

Bianca uit Zoetermeer

Inbraakbeveiliging – Klant sinds september 2018

Zeer kundig bedrijf met ontzettend aardige medewerkers, denken mee en geven tips. Erg tevreden over!

De Malle Molen

Inbraakbeveiliging – Klant sinds mei 2018

Goede en snelle service. Systeem werkt goed en ook voor een goede prijs. Na wat storingen en meldingen super snel en goed opgelost, nu helemaal tevreden.

Mir uit De Bilt

Inbraakbeveiliging – Klant sinds mei 2018

De service is goed evenals de opvolging. Het systeem geeft mij een veiliger gevoel.

Suzanne uit Gorinchem

Inbraakbeveiliging – Klant sinds februari 2018

De installatie werd door de monteur nauwkeurig, netjes en in goed overleg uitgevoerd. De gebruiksaanwijzing werd netjes en met geduld uitgelegd.

Ook nog een after-sales reactie, hetgeen ik echt klantgericht vind in deze tijd.

Heidi uit Laren

Inbraakbeveiliging – Klant sinds augustus 2016

Er werd direct gereageerd op een storing en er was snel een monteur ter plekke. Deze heeft het professioneel en vakkundig opgelost!!! Wist waar hij mee bezig was. Tevens zijn wij zeer tevreden over de meldkamer waar Wees veilig mee werkt. Zeer adequaat en super vriendelijk.

Peter uit Gouda

Inbraakbeveiliging – Klant sinds november 2017

We hebben goede uitleg gekregen en het was een vakkundige installatie door de monteur. Hij werkte netjes. Het systeem werkte in een keer goed.

Bart uit Hoofddorp

Inbraak- en camerabeveiliging – Klant sinds oktober 2017

Duidelijke offerte, kwalitatief goede materialen, net en accuraat uitgevoerde werkzaamheden, prima en overzichtelijke gebruiksinstructies, WeesVeilig monteurs zijn deskundig en erg prettig in meedenken voor beste oplossingen.

Klant uit Tilburg

Inbraakbeveiliging – Klant sinds november 2016

Vanaf het eerste contact is onze ervaring met WeesVeilig erg prettig. Wij zijn slachtoffer geweest van een woninginbraak. Na deze ingrijpende ervaring heeft WeesVeilig ons heel fijn en discreet geholpen. Er werd ruim de tijd genomen voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken. Onze wens en ons gevoel stond daarin centraal. Vervolgens zijn we goed geadviseerd over hoe wij onze woning weer een veilige haven voor ons konden laten zijn. Na de montage werkte alles goed, betrouwbaar en eenvoudig. Wij hebben onze rust en vertrouwen weer teruggevonden. WeesVeilig weet nog écht wat klantgericht betekent, hun dienstverlening is op en top.

 

Kasper uit Heemskerk

Inbraakbeveiliging – Klant sinds november 2014

WeesVeilig doet wat ze beloven.

De contactmomenten zijn erg goed en men doet er alles aan om je te helpen en ondersteunen bij vragen en / of problemen. Wij hebben zelf een alarminstallatie incl. brandmelder, die perfect functioneert, echt een veilig gevoel geeft en zeer stabiel is. Doordat Weesveilig samenwerkt met een meldkamer worden we in geval van calamiteiten direct gebeld en krijgen we te horen wat er aan de hand is. (We lopen zelf nog wel eens door het alarm heen bv.) 🙂

Ik kan Weesveilig iedereen aanbevelen, snel, accuraat, klantvriendelijk en zeer stabiel in alles zowel in apparatuur als contactmomenten!

 

John uit Sliedrecht

Inbraak- en camerabeveiliging – Klant sinds november 2016

Bij ons thuis en in het bedrijf zijn alarm en camerabewakingssysteem geplaatst. De systemen zijn van zeer hoge kwaliteit en het adviesgesprek met de vertegenwoordigster was zeer prettig en er werd echt meegedacht. De installatie van beide systemen werd gedaan door vakbekwame mensen en hebben ook oog voor detail wat ook zeer prettig is. Dit bedrijf krijgt van mij een dikke 10.

Sonja uit Julianadorp

Inbraakbeveiliging –  Klant sinds juli 2017

In het begin ben ik erg goed en vlot geholpen met het alarmsysteem. Je kan het bedrijf ten alle tijden bereiken en krijgt direct antwoord daar ben ik zeer tevreden over.

Jolanda uit Schiedam

Inbraak- en camerabeveiliging – Klant sinds april 2016

De informatie van de adviseur was heel duidelijk. Ze kwam met een perfect voorstel. De service van WeesVeilig is goed. Storingen worden snel opgepakt en altijd opgelost door de goede medewerking.