Veilig op citytrip

Nu twee vliegtickets cadeau bij een nieuw alarmsysteem

 

Bij de aanschaf van een Zilver of Goud pakket krijgt u nu 2 vliegtickets van ons cadeau. Met deze vliegtickets kunt u op citytrip naar Barcelona, Berlijn, Kopenhagen, Londen, Nice of Venetië. U beslist zelf wanneer u vertrekt en hoe lang u weggaat. En tijdens deze citytrip kunnen wij u van één ding verzekeren. Uw waardevolle spullen laat u thuis veilig achter. 

 

Keuze tussen pakket Zilver of Goud

De pakketen Zilver en Goud zijn geschikt voor de beveiliging van meerdere type woningen, van een appartement tot een vrijstaande woning. Beide pakketten beveiligen uw woning tegen brand en inbraak. Voor een persoonlijk advies, komt onze adviseur graag bij u langs. Deze afspraak is geheel vrijblijvend.

Pakket Zilver

Pakket Zilver

Pakket Goud

Pakket Goud

Actievoorwaarden

De tickets gelden voor een retourvlucht voor 2 personen exclusief luchthavenbelasting en boekingskosten. De bestemming, periode en verblijfsduur zijn zelf in te vullen. De mogelijke bestemmingen zijn Barcelona, Berlijn, Kopenhagen, Londen, Nice en Venetië. Tijdens de installatie van het systeem ontvangt u van de monteur uw reisbescheiden. De vluchten moeten voor een bepaalde datum geboekt worden.

 

Wilt u die gratis vliegtickets?

Laat uw gegevens achter voor meer informatie of plan vandaag nog een afspraak met onze adviseur.