Vergelijking

Concurrenten in huisbeveiliging vergelijken

Functionaliteiten die bij de prijs van een alarmsysteem zijn inbegrepen

Feenstra Flexhuur

Smartalarm

Woonveilig

Verisure / Securitas Direct

Beveiliging tegen inbraak en brand
Professionele installatieTegen betaling mogelijk
Periodiek onderhoud
24/7 service bij storing
Realtime foto- en videobeelden bekijken
App om het systeem te bedienen
Inclusief het verbruik van batterijenTegen betaling mogelijkTegen betaling mogelijk
24/7 bemande meldkamer inclusief response hulpdiensten bij geverifieerd alarmTegen betaling mogelijkTegen betaling mogelijk
BORG technisch beveiligingsbedrijf
BORG certificering hoge risicoklasse woningen en bedrijven

Geef inbrekers geen kans met goede inbraakpreventie

 

Met een draadloos alarmsysteem van WeesVeilig beveiligt u uw woning of zakelijk pand preventief tegen inbraak en brand. Door het systeem in te richten naar uw persoonlijke woon- of werksituatie zal het zorgen voor comfort en een veilig gevoel. Bij een alarmmelding wordt u altijd direct geïnformeerd en wanneer u het systeem uitbreidt met een IP-camera heeft u bij iedere alarmmelding ook een beeldopname. Het systeem zal altijd werken, omdat het standaard wordt voorzien van een back-up verbinding. Daarnaast voeren we standaard service en onderhoud uit om optimale beveiliging te garanderen.

 

Basispakketten

We werken met 4 basispakketten die zorgvuldig zijn samengesteld. In eerste instantie maken deze pakketten onderscheid tussen een woning of zakelijk pand. Daarnaast maken de pakketten voor een woning onderscheid tussen verschillende type woningen. Kortom, gegarandeerd de juiste inbraakpreventie voor iedere situatie.

  • Brons voor appartementen en eengezinswoningen
  • Zilver voor grote appartementen, eengezinswoningen en vrijstaande woningen
  • Goud voor grote appartementen, 2 onder 1 kap woningen en vrijstaande woningen.
  • MKB voor midden- en klein bedrijven en bedrijven aan huis.

Pakket BronsPakket ZilverPakket GoudPakket MKB

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een pakket? Laat het ons weten. We geven u graag advies.

 

Naar wens inrichten of uitbreiden

Wilt u een van onze basispakketten aanpassen of uitbreiden? Dan zijn onze beveiligingsadviseurs er om u daarin te adviseren. Dat kan telefonisch of tijdens een vrijblijvende afspraak. Op de pagina advies op maat leest u hier meer over.

 

Draadloos en via het internet

Het alarmsysteem is geheel draadloos. Het voordeel hiervan is dat er geen kabels nodig zijn voor de installatie. In de eerste plaats loopt de verbinding van het alarmsysteem via het internet. Daarnaast wordt het systeem standaard voorzien van een back-up gsm verbinding. Zo heeft het systeem altijd een werkende verbinding.

 

Ervaar de vele gemakken van de app

Met onze app kan het alarmsysteem op ieder gewenst moment bediend worden. Ongeacht waar u op dat moment ook bent. Daarnaast is het ook mogelijk om de gebruikshistorie te zien met de app. Het voordeel hiervan is dat u precies weet wie het systeem op welk tijdstip heeft bediend. Op de pagina iRISCO App leest u meer over onze app.

WeesVeilig app

 

Altijd een melding van een inbraakpoging

Het alarmsysteem wordt standaard aangesloten op een bemande meldkamer. De centralisten van de meldkamer controleren dagelijks de werking van het alarmsysteem. Waardoor u of uw opgegeven contactpersoon direct worden geïnformeerd bij een alarmmelding. Voor uw veiligheid vraagt de centralist te allen tijde naar een wachtwoord of code om de persoon te identificeren. Op de pagina meldkamersupport leest u meer over een meldkameraansluiting.

Meldkamer visueel

Service & onderhoud voor een optimale werking

Voor een optimale werking van het alarmsysteem moet deze regelmatig gecontroleerd worden. Bij een all-in contract wordt uw alarmsysteem om het jaar gecontroleerd. Tijdens dit onderhoud worden de batterijspanningen en de werking van alle onderdelen van uw inbraakpreventie gecontroleerd. Daarnaast komt onze monteur bij dit contract altijd kosteloos langs voor servicewerkzaamheden.

 

Een alarmsysteem zonder contract

Bent u opzoek naar een alarmsysteem dat professioneel wordt geïnstalleerd, maar wilt u geen gebruik maken van extra diensten? Dan kunt u bij ons ook een alarmsysteem kopen. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

Hé! Je vergeet iets!Je bent vergeten een GRATIS adviesgesprek aan te vragen.